Apr 4, 2019

NPinvestor.com A/S: Referat af ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

Selskabsmeddelelse 26 / 2019

4. april 2019

???Referat af ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

Den 4. april 2019 blev der afholdt ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S, CVR-nr. 26 51 81 99, (”Selskabet”), på Selskabets adresse, Kay Fiskers Plads 9, 2300 København S.

Alle bestyrelsens forslag blev vedtaget.

Referat af ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S er vedlagt.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vi tilbyder nye og bedre muligheder for, at private og professionelle investorer kan pleje deres formue. Målet er at gøre vores kunder til succesfulde investorer.

NPinvestor er et reguleret finansielt selskab som fondsmægler med egen EU licens og er medlem af GarantiFormuen, hvilket betyder at retail kunder vil få deres indskud dækket på et beløb svarende til EUR 100.000 (ca. DKK 750.000) i tilfælde af selskabets konkurs. NPinvester.com’s aktier er noteret på Nasdaq First North Copenhagen.

NPnvestors trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi, hvor investorer kan drage fordel af nye og innovative investeringsformer og værktøjer til handel, porteføljestyring og formuepleje. Det ændrer måden der investeres mere effektivt, transparent og succesrigt på.

Kunder tilbydes mulighed for at investere online til konkurrencedygtige priser, i flere aktivklasser (aktier, CFD, indeks, valuta), på tværs af de globale finansielle markeder i realtid, fra én samlet konto via mobil, tablet og computer.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om der handles værdipapirer på egen hånd (”Egenhandel”) eller om man vil benytte ”Copy trading” og ”Algo trading” faciliteter. Det giver investorer særlige fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Copy Trading konceptet betyder, at investorer kan kopiere investorers og robotters handler og strategi og dermed afkast og risikospredning – automatisk og i realtid. Det sker på kundens egen konto i Straticator hvor alle handler eksekveres og hvor kunden samtidig kan overvåge og individuelt styre handler og porteføljer, ud fra egne krav og præferencer.

Copy Trader Masters er investorer godkendt af NPinvestor som tillader, at andre investorer kan kopiere deres handler og investeringsstrategi. En Copy Trader Master er ikke ansat af NPinvestor, men har indgået aftale af NPinvestor baseret på deres handelsekspertise og historik og hvor indtægter fra handelsomkostninger og performance deles.

Straticator er et komplet produkt med alle front-end trading features og funktioner foruden specialfunktioner som copy trading, algo trading, samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. På selskabets hjemmeside www.npinvestor.com ses yderligere information om selskabet og Copy trading samt handelsplatformen Straticator.

Yderligere oplysninger

NPinvestor.com A/S: Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 8830 0008, e-mail: [email protected]


Certified Advisor: Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45
2176 4317

NPinvestor.com A/S, Kay Fiskers Plads 9, 5., 2300 København S, Tel: +45 8830 0000
Mail: [email protected] Web: www.npinvestor.com

Vedhæftet fil


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS ...

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar ...

SPARK Technology A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

SPARK Technology A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling ...

Next Generation Mobile Banking & Payments