Jul 12, 2018

NPinvestor.com A/S: NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S starter oprettelse af kunder

Selskabsmeddelelse 19/2018

12. juli 2018

NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S starter oprettelse af kunder

Som opfølgning på fondsbørsmeddelelse nr. 17/2018 den 29. maj 2018 åbnes der nu op for at brugere, som har skrevet sig på en tilmeldingsliste på www.npinvestor.com
inviteres til at starte et oprettelsesforløb, for at blive kunde hos NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S. Derved kan kunder begynde at investere i handelsplatformen Straticator.

I den kommende tid foregår oprettelsen af et begrænset antal nye kunder styret efter tilmeldingslisten, med det formål at modtage feedback på oprettelsesforløbet fra den enkelte kunde. Derefter vil det blive muligt at starte kundeoprettelser bredt.

I startprocessen vil der blive åbnet op for handel med valuta(FX) og CFD (Contract for Difference) handel med aktier i Danmark, Sverige og USA samt aktieindeks på US Nasdaq 100 og S&P 500 med tilhørende konti i USD, EUR, DKK og SEK. Handel med individuelle aktier vil blive introduceret snarest. Udbud af produkter og services vil blive udvidet løbende.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner.

NPinvestors egenudviklede online trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi, hvor investorer kan drage fordel af fremtidens investeringsformer og teknologi til handel, porteføljestyring og formuepleje, og dermed være med til at ændre måden vi investerer på.

Via Straticator kan investorer handle aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Trading platformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner foruden den banebrydende funktion copy trading samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. API/FIX integration og tekniske løsninger leveres til professionelle i markedet.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Algoritme trading” (Robot trading). Det giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Yderligere oplysninger om selskabet

NPinvestor.com A/S:
Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: + 45 4060 3239, e-mail: [email protected]

Certified Advisor:
Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

NPinvestor.com A/S
Kay Fiskers Plads 9, 5.
2300 København S
CVR: 26518199
+45 8830 0000
[email protected]

www.npinvestor.com

Vedhæftet fil


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024 ...

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS ...

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar ...

Next Generation Mobile Banking & Payments