Apr 11, 2018

NPinvestor.com A/S: NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S indgår aftale omkring handelsfaciliteter

Selskabsmeddelelse 15/2018

11. april 2018

Datterselskabet NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S indgår aftale omkring handelsfaciliteter

NPinvestor.com A/S’ datterselskab NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S har indgået aftale omkring handelsfaciliteter, der gør selskabet i stand til at tilbyde handel med aktier, CFD’er og valuta på konkurrencedygtige vilkår. Det er i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S at NPinvestor koncernens trading aktiviteter udbydes og er den enhed som er godkendt af Finanstilsynet til at drive fondsmæglervirksomhed.

Dermed har NPinvestor koncernen taget et stort skridt hen mod at lancere Copy Trading-servicen, der giver mulighed for at investorer automatisk kan følge eksperter og andre investorers handler på de finansielle markeder.

”Vi er meget tilfredse med at have indgået aftale om handelsfaciliteter. Det er en vigtig milestone, så vi kan agere i markedet på konkurrencedygtige vilkår og kunne tilbyde et bredt udvalg af aktivklasser som Copy Trader Masters og kunderne vil kunne handle i vores tradingplatform Straticator”
siger Jan Andersen, direktør for det børsnoterede moderselskab NPinvestor.com A/S

Nysgerrige investorer, der gerne vil høre fra NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S, når servicen lanceres, kan skrive sig op på Selskabets hjemmesidewww.
npinvestor.com

I forbindelse med lanceringen er der indgået aftale med den kendte investeringsekspert Lars Persson om, at man vil kunne følge hans handler automatisk på sin egen konto i tradingplatformen Straticator. Lars Persson er kendt fra bl.a. Millionærklubben på Radio 24/7.

”Det er en spændende udvikling for alle investorer i Danmark, at det bliver muligt at følge – dvs. kopiere den strategi som Lars Persson praktiserer og derved få de samme handler automatisk og i realtid hver gang Lars Persson handler. Det er centralt for copy trading servicen at der er interessante og talentfulde Copy Trader Masters som kunderne kan følge og vi er i samtaler med flere andre investeringseksperter med potentiale til at blive Copy Trader Masters”
siger Jan Andersen, direktør for det børsnoterede moderselskab NPinvestor.com A/S

Interesserede investorer med ambitioner og flair for at skabe afkast og har en klar strategi er velkomne til at tage kontakt til NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S’ direktør Martin Lykke og besøge Selskabets hjemmeside www.npinvestor.com.

Forud for lanceringen har NPinvestor Fondsmæglerselskab styrket sin organisation med ansættelse af flere stærke profiler. Bestyrelsen i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S er ligeledes styrket, da den internationalt anerkendte britiske jurist Remonda Z. Kirketerp-Møller er indtrådt i bestyrelsen. Remonda Z. Kirketerp-Møller er Founder af RegTech virksomheden Muinmos og er bl.a. medlem af bestyrelsen i det dansk-britiske handelskammer og i Nordic Capital Markets Forum.

”Vi er meget stolte over at kunne tiltrække en så betydelig og internationalt anerkendt kapacitet som Remonda Z. Kirketerp-Møller til bestyrelsen i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S. Remonda Z. Kirketerp-Møller har international erfaring og kompetencer inden finansindustrien og er en pioner inden for digitalisering og udvikling af ny teknologi inden for Fintech verdenen”
siger Jan Andersen, direktør for det børsnoterede moderselskab NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S offentliggør selskabsmeddelelse i forbindelse med at selskabet åbner for, at kunder kan starte med at handle på selskabets tradingplatform Straticator.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk teknologi- og finansvirksomhed som opererer i investeringsindustrien. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner. NPinvestors trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi og princip som ændrer måden vi investerer på. Det forbedrer mulighederne for, at investorer drager fordel af fremtidens investeringsformer og teknologi til trading, porteføljestyring og formuepleje.

Fra NPinvestors egenudviklede online trading platform Straticator, kan investorer handle aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Teknologien og tradingplatformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner foruden den banebrydende funktion copy trading samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. API/FIX integration og tekniske løsninger leveres til professionelle i markedet.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd. Eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Algoritme trading” (Robot trading). Det giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere. Straticator tradingplatformens tekniske udvikling varetages af Erik Damgaard, og NPinvestor.com’s operationelle ledelsesansvar varetages af Martin Lykke og Jan F. Andersen.

Yderligere oplysninger om selskabet

NPinvestor.com A/S:

Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 4060 3239, e-mail: [email protected]

NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S:

Adm. direktør Martin Lykke, tlf: 3155 5867, e-mail: [email protected]

Certified Advisor:

Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

NPinvestor.com A/S
Copenhagen Fintech Lab
Applebys Plads 7,
1411 København K
CVR: 26518199
+45 8830 0000
[email protected]
www.npinvestor.com

Vedhæftet fil


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024 ...

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS ...

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar ...

Next Generation Mobile Banking & Payments