May 29, 2018

NPinvestor.com A/S: NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S gennemfører første livehandler

Selskabsmeddelelse 17/2018

29. maj 2018

NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S gennemfører første livehandler

NPinvestor Fondsmæglerselskab har nu gennemført de første livehandler via handelsplatformen Straticator. De første livehandler er gennemført i EUR/USD.

Det betyder, at selskabet om kort tid kan åbne op for, at investorer kan blive oprettet som kunder i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S og handle på handelsplatformen Straticator.

Det forventes, at der åbnes op for et begrænset antal instrumenter, der kan handles, mens der så gradvist i løbet af den kommende tid åbnes op for endnu flere handelsmuligheder.

”Vi ser meget frem til, at kunder kan anvende vores værktøj til Copy Trading, så de automatisk f.eks. kan følge investeringseksperter som Lars Persson”,
siger adm. direktør Jan Andersen, NPinvestor.com A/S.

NPinvestor.com vil informere markedet yderligere, når der åbnes op for kunder.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner.

NPinvestors egenudviklede online trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi, hvor investorer kan drage fordel af fremtidens investeringsformer og teknologi til handel, porteføljestyring og formuepleje, og dermed være med til at ændre måden vi investerer på.

Via Straticator kan investorer handle aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Tradingplatformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner foruden den banebrydende funktion copy trading samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. API/FIX integration og tekniske løsninger leveres til professionelle i markedet.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Algoritme trading” (Robot trading). Det giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Yderligere oplysninger om selskabet

NPinvestor.com A/S:

Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 4060 3239, e-mail: [email protected]

Certified Advisor:

Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

NPinvestor.com A/S
Copenhagen Fintech Lab
Applebys Plads 7,
1411 København K
CVR: 26518199
+45 8830 0000
[email protected]
www.npinvestor.com

Vedhæftet fil


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

SPARK Technology A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling ...

SPARK Technology A/S: Annual Financial Highlights Unaudited

SPARK Technology A/S: Annual Financial Highlights Unaudited ...

Minutes from Extraordinary General Meeting

SPENN Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting ...

Next Generation Mobile Banking & Payments