Jun 12, 2019

NPinvestor.com A/S: Nedjustering af resultatforventninger

Selskabsmeddelelse 30/ 2019
12. juni 2019

Selskabet har besluttet at nedjustere forventninger til resultat før skat 2019, i forhold til tidligere udmelding på minus 3 til 4 mio. før skat til et minus på 6 til 7 mio. kr. før skat i 2019. Det sker på baggrund af en samlet vurdering herunder omkostninger til gennemførsel af fortegningsemission foruden effekter fra finansmarkedernes volatilitet og tendenser, sammenholdt med udviklingen i Selskabets investeringsprodukter og effekter af kommercielle vækstorienterede aktiviteter.

Der er i 2019 sket en stigning af indskud af penge fra investorer, for at benytte Selskabets investeringsstrategier og handelsplatform. Selskabet oplever en positiv interesse fra et stigende antal potentielle kunder og kommercielle samarbejdspartnere.Selskabet er igang med at opbygge forretningen og eksekvere på selskabets planer, og har endnu et svagt fundament, og selvom der spores en positiv udvikling, er det uklart i hvilket omfang det fremadrettede tempo i væksten vil ske og hvilken betydning effekten fra aktiviteter og investeringer som foretages for at udvikle forretningen har. Selskabet arbejder løbende på at lancere flere nye investeringsstrategier, udrulle kommercielle aktiviteter og indgå samarbejdsaftaler som kan bidrage til at tiltrække nye kunder samt udbrede kendskabet til Selskabet og anvendelse af handelsplatformen.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vi tilbyder nye og bedre muligheder for, at private og professionelle investorer kan investere og pleje deres formue. Målet er at gøre vores kunder til succesfulde investorer. Det er gratis at blive oprettet som kunde. Vi har ingen depotgebyrer eller skjulte omkostninger.

NPinvestor.com er et finansielt selskab som fondsmægler med egen EU licens reguleret af det danske finanstilsyn. Vi er medlem af Garantiformuen, hvilket betyder at detail kunder vil få deres indskud dækket på et beløb svarende til EUR 100.000 (DKK 750.000) i tilfælde af selskabets konkurs.

Copy Trading – banebrydende investeringsform

Copy Trading betyder, at investorer kan kopiere andre investorers handler automatisk og i realtid på NPinvestors tradingplatform Straticator. Det sker på kundens egen konto, hvor alle handler eksekveres og registreres.

Straticator giver derudover kunder mulighed for at investere online til konkurrencedygtige priser, i aktier, CFD, indeks, valuta (FX), på tværs af de globale finansielle markeder i realtid, fra én samlet konto via mobil og computer. Det giver investorer særlige fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Copy Trader Master – kopier automatisk handler og porteføljer

Copy Trader Masters er investorer godkendt af NPinvestor som tillader, at andre investorer kan kopiere deres handler og investeringsstrategi. En Copy Trader Master er ikke ansat af NPinvestor, men har indgået aftale hvor indtægter fra handelsomkostninger og performance deles. Copy Trader Masteren investerer med sin personlige portefølje og efter egen strategi og har dermed ”hånden på kogepladen”. Det er også muligt at oprette ”lukkede grupper” af investorer eller netværk som benytter Copy trading faciliteterne i Straticator og som derfor udelukkende giver gruppens medlemmer en eksklusiv adgang – det kan f.eks. være investeringsklubber, familier, netværk, fonde og professionelle investorer.

På selskabets hjemmeside www.npinvestor.com ses yderligere information om selskabet og Copy trading samt handelsplatformen Straticator.

Yderligere oplysninger

NPinvestor.com A/S: Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 8830 0008, e-mail: [email protected]

Certified Advisor: Per Lönn, Västra Hamnen Corporate Finance AB, Jungmansgatan 12, 211 11 Malmö, tlf. + 46 40 200 255

NPinvestor.com A/S
Kay Fiskers Plads 9, 5.
2300 København S
Tel: +45 8830 0000
[email protected]

www.npinvestor.com


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024 ...

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS

SPARK Technology A/S: Acquisition of Acceleum Technology AS ...

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar

SPARK Technology A/S: Minutes from Extraordinary General Meeting and Financial Calendar ...

Next Generation Mobile Banking & Payments