May 24, 2018

NPinvestor.com A/S: Jan Svane Mathiesen tiltræder som adm. direktør i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S

Selskabsmeddelelse 16/2018

24. maj 2018


Jan Svane Mathiesen tiltræder som adm. direktør i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S

Jan Svane Mathiesen (54) har gennem hele sin karriere været involveret i etablering og udvikling af forretningsenheder indenfor investeringsrådgivning og investorpleje, senest som underdirektør i Nykredit Markets med ansvar for analyse, handel og rådgivning af aktier og virksomhedsobligationer overfor formuende private, professionelle og institutionelle investorer samt ansvar for rådgivning og udstedelse af virksomhedsobligationer for finansielle og industrielle selskaber.

Jan har tidligere arbejdet i Nordea Markets som senior aktierådgiver overfor nordiske institutionelle kunder, arbejdet 6 år i New York for FIBA Nordic Securities (i dag ABG Sundal Collier) med etablering af afdeling til servicering af US institutionelle investorer indenfor nordiske aktier og virksomhedsobligationer samt arbejdet 2 år i Singapore som chef for Nordea’s fjernøstlige Private Banking afdeling.


Investeringsmarkedet er et voksende marked med øget interesse og deltagelse fra en række investorer. De teknologiske fremskridt, som præger den finansielle dagsorden, er med til at skabe og facilitere nye muligheder indenfor formue investering. Den teknologiske platform, som NPinvestor besidder, er utrolig spændende og jeg ser interessante muligheder for at være med til at præge investeringsmarkedet via en ny værdiskabende teknologisk handelsplatform”
siger Jan Svane Mathiesen.

Generalforsamlingen i NPinvestor.com A/S den 28. marts 2018 jf. Selskabsmeddelelse 14/2018 vedtog bemyndigelse til at bestyrelsen kan etablere incitamentsprogram med udstedelse af tegningsoptioner (warrants). Incitamentsprogrammet afventer bestyrelsens endelige vedtagelse, hvorefter Jan Svane Mathiesen indtræder i ledelsens warrantprogram med op til 240.000 styk warrants over 3 år til en exercisekurs 12.

Jan Svane Mathiesen tiltræder den. 1. juni 2018.

Jan Svane Mathiesen afløser Martin Lykke Nielsen som direktør for NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S. Martin Lykke Nielsen fortsætter i selskabet med fokus på mere operationelle og kommercielle tiltag.

”NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S er i en udviklingsfase, hvor professionaliseringen af organisationen og erfaringen fra de finansielle markeder har fundamental betydning for selskabets fremadrettede styring og drift. Med Jan Svane Mathiesen ombord bliver selskabet styrket på væsentlige parametre foruden at Jan Svane Mathiesen med sin finansielle baggrund og karriere også favner de kommunikative og kommercielle forhold.”
siger Jan F. Andersen direktør for det børsnoterede moderselskab NPinvestor.com A/S.

Om NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner.

NPinvestors egenudviklede online trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi, hvor investorer kan drage fordel af fremtidens investeringsformer og teknologi til handel, porteføljestyring og formuepleje, og dermed være med til at ændre måden vi investerer på.

Via Straticator kan investorer handle aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Tradingplatformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner foruden den banebrydende funktion copy trading samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. API/FIX integration og tekniske løsninger leveres til professionelle i markedet.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Algoritme trading” (Robot trading). Det giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Yderligere oplysninger om selskabet

NPinvestor.com A/S:

Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 4060 3239, e-mail: [email protected]

Certified Advisor:

Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

NPinvestor.com A/S
Copenhagen Fintech Lab
Applebys Plads 7,
1411 København K
CVR: 26518199
+45 8830 0000
[email protected]
www.npinvestor.com

Vedhæftet fil


Back
LATEST NEWS STORIES

SPARK Technology A/S: Update on Financial Calendar 2024, Annual General Meeting and Financial Report 2023

SPARK Technology A/S: Update on Financial Calendar 2024, Annual General Meeting and Financial Report 2023 ...

SPARK Technology A/S: Henrik Skaksen Jacobsen appointed CFO

SPARK Technology A/S: Henrik Skaksen Jacobsen appointed CFO ...

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024

SPARK Technology A/S: Update Financial Calendar 2024 ...

Next Generation Mobile Banking & Payments